CAPITOLUL 1
Informatii generale

1.1. Editura One Way apreciaza fiecare persoana care ii viziteaza site-ul, accesand adresa web www.onewayromania.ro, de aceea recompensează printr-un sistem de puncte care este 100% in beneficiul clientului.

1.2. Punctele de fidelitate sunt oferite bonus clientilor editurii/librariei One Way care și-au creat cont real de client. Sistemul de fidelizare este valabil si se cumuleaza la cumparaturi si accesari ale site-ului www.onewayromania.ro, conform sistemului prezentat mai jos. Ele pot fi folosite exclusiv online.

1.3. Odata obtinute, punctele de fidelitate pot fi folosite la comenzi ulterioare ca reducere la orice vei cumpara sau sa atingi cele trei niveluri, care iti aduc beneficii reale.

1.4. Fiecare** produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul de client in momentul achizitionarii produsului. Un punct valoreaza 0,015 lei. Astfel, de exemplu, un produs achizitionat care costa 20 Lei iti va aduce 20 de puncte, adica 0,30 lei.

1.5. In orice moment poti vizualiza in contul tau numarul de puncte disponibile in sectiunea PUNCTE DE FIDELITATE. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie sa fii logat unde poti vizualiza situatia exacta a punctelor tale de fidelitate astfel:

 • punctele de fidelitate acumulate si disponibile
 • totalul punctelor de fidelitate acumulate in istoric, atat cele disponibile cat si cele folosite deja
 • punctele de fidelitate folosite in istoric
 • punctele de fidelitate folosite in istoric

CAPITOLUL 2
Cum acumulezi puncte de fidelitate

 • 200 puncte la crearea unui cont pentru prima data pe site. Este modul nostru de a-ti multumi pentru ca ai devenit clientul nostru.
 • 50 puncte daca te loghezi zilnic in contul tau.
 • 200 puncte la prima ta comanda.
 • 300 puncte la prima ta recenzie* facuta pentru un produs achizitionat de pe site.
 • 150 puncte pentru fiecare recenzie adaugata.
 • 100 puncte de ziua ta.
 • 100 puncte daca inviti un prieten sa comande de pe site-ul One Way prin link-ul pe care il gasesti in contul tau.
 • 100 puncte daca dai share website-ului nostru.

* Recenziile trebuie sa aiba continut, nu doar cateva cuvinte, si sa aduca valoare produsului respectiv. Scopul recenziilor este acela de a ajuta si alte persoane sa afle mai multe despre produsul respectiv. Recenziile trebuie validate de cineva din echipa One Way inainte sa devina publice si sa primesti punctele de fidelitate. Ne rezervam dreptul de a nu valida recenzii care nu indeplinesc criteriile editurii.

CAPITOLUL 3
Cum folosesti punctele de fidelitate

3.1. Valoarea unui punct de fidelitate este de 0,015 RON (ex. 100 puncte = 1,5 RON).

3.2. Punctele de fidelitate expira la finalului anului curent, dupa ce se organizeaza extragerea pentru cei cu 5000+ puncte. Inainte cu cateva zile vei primii un email prin care ti se va comunica faptul ca punctele sunt aproape sa expire.

3.3 Poti folosi Punctele de fidelitate la orice comanda finalizata, ulterioara achizitionarii punctelor, in valoare de maxim 30% din valoarea comenzii sau poti pastra punctele pentru a atinge nivelurile pe care ti le propunem.

3.4. Pentru fiecare comanda poti folosi exact cate puncte doresti din cele acumulate (dar maxim 30% din valoarea comenzii). Pentru asta, cu click pe COSUL MEU, ai posibilitatea de a completa numarul de puncte pe care doresti sa le folosesti. In cosul de cumparaturi se va evidentia reducerea de pret corespunzatoare precum si numarul de puncte ramase.

3.5 Punctele aferente unei comenzi vor intra in contul tau in momentul finalizarii comenzii. In cazul in care, din diferite motive, comanda nu s-a incheiat cu succes (returnare colet, plata invalida etc.) atunci punctele aferente comenzii vor fi retrase de pe contul de client.

3.6. Daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte de fidelitate, acestea iti vor fi returnate in cont.

3.7. Daca anulezi o comanda, punctele pe care urma sa le primesti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.

3.8. Daca o factura emisa nu se plateste in interval de 30 de zile, punctele primite in urma acelei comenzi vor fi anulate.

3.9. Punctele se pot acorda numai persoanelor fizice/juridice care au creat cont valid de client pe site. Nu se acorda si nu pot fi folosite de persoane fizice sau juridice care beneficiaza de reduceri de pret de redistribuitor (librarii care colaboreaza cu One Way pentru revanzare).

3.10. Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

3.11. Punctele nu se pot acorda retroactiv.

3.12. Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

3.13. In cazul in care se constata ca un utilizator a obtinut in mod fraudulos puncte, acestea vor fi anulate.

3.15. Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale sa nu beneficieze de puncte de fidelitate, intrucat acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret

* Recenziile trebuie sa aiba continut, nu doar cateva cuvinte, si sa aduca valoare produsului respectiv. Scopul recenziilor este acela de a ajuta si alte persoane sa afle mai multe despre produsul respectiv. Recenziile trebuie validate de cineva din echipa One Way inainte sa devina publice si sa primesti punctele de fidelitate. Ne rezervam dreptul de a nu valida recenzii care nu indeplinesc criteriile editurii.

CAPITOLUL 4
Nivelurile punctelor acumulate

Editura One Way iti propune un sistem de acumulare de puncte de fidelitate pe diferite niveluri. Fiecare nivel aduce cu sine diverse beneficii, si anume:

NIVELUL 1

0 – 2999 puncte

Este nivelul de start. De acum, ai posibilitatea sa castigi puncte pentru a atinge celelalte niveluri care iti vor aduce beneficii foarte avantajoase.

NIVELUL 2

3000 – 4999 puncte

Acest nivel iti aduce un premiu garantat. In momentul in care atingi acest nivel de puncte si decizi sa folosesti aceste puncte pentru a beneficia de Nivelul 2 castigi automat o carte la alegere din portofoliul de titluri publicate doar de editura One Way la acea data (vezi titlurile AICI).

Nota: Daca ai folosit acest nivel pentru a intra in posesia premiului aferent Nivelului 2 (indiferent de valoarea cartii alese), numarul de puncte va reveni la zero.

NIVELUL 3

5000+ puncte

Toti clientii care in 28 decembrie au in cont 5000+ puncte, intra automat in extragerea pe care o organizam. Castigatorul se va bucura de un premiu deosebit, si anume va castiga elemente de decor pentru amenajarea unui colt cochet de citit.