Povestea noastra

One Way inseamna mai mult decat carte. One Way inseamna mai mult decat librarie.
One Way inseamna slujire, creativitate, resurse practice si inedite, relationare - suntem o comunitate. Mai jos gasesti povestea noastra.

RESURSE

Ne doream sa-i pregatim pe invatatorii si lucratorii din biserici in misiunea lor de a le face de cunoscut copiilor Vestea Buna. Dar paleta de resurse pentru lucrarea din biserici era extrem de redusa, si aveam foarte putine materiale pe care sa le sugeram celor cu care intram in contact. Si astfel s-a nascut editura One Way.

CREATIVITATE

Am inceput sa cercetam resursele din strainatate, sa vedem ce putem folosi noi, in Romania. Si ne-am dat seama ca pentru generatiile de copii si tineri care vin este important ca ceea ce punem in mainile invatatorilor sa fie si creativ, daca vrem sa le facem viata usoara, iar Evanghelia sa fie inteleasa si asimilata.

TABERE CRESTINE

Una dintre pasiunile noastre sunt taberele. De aceea, ne-am pus si cautam sa traducem si sa scriem noi manuale complete pentru tabere. Astfel am ajuns la un numar de 6 manuale, fiecare din ele testate „pe teren”.

METODE DE PREDARE

In lucrare si in discutiile cu invatatorii ne-am dat seama ca exista mai multe metode prin care poti sa-ti predai lectiile. Inspirati de colaboratori din strainatate am preluat, astfel, diferite metode de predare, folosite cu succes de invatatorii din Romania.

Urmareste-ne pe:

52
TITLURI ONE WAY
94
CLIPURI
185
SEMINARII DE INSTRUIRE
700
PRODUSE PE SITE
13
ANI DE ACTIVITATE
5
MEMBRI IN ECHIPA
7
METODE CREATIVE PROMOVATE
110
STANDURI ONE WAY

Dedicati Imparatiei lui Dumnezeu prin creativitate si slujirea atat a celor mari, cat si a celor micuti!

Buna,
Noi suntem echipa One Way, atat cei care lucram impreuna zi de zi, cat si voluntari, care ne ajuta cu atata drag! Plini de pasiune, neobisiti sa gasim materiale interesante, creative si metode de predare dinamice si relevante.

Speram sa ne cunoastem atat la telefon, cat si fata in fata la evenimente la care participam cu standul de carte One Way.

Pe curand!

Țicu Semeniuc

Membru echipa

Codruța Burghelea

Membru echipa

Răzvan Duminică

Membru echipa

Mitică Iliesi

Membru echipa

Anne Gunaru

Membru echipa

David Prichici

Voluntar