TERMEN DE LIVRARE

Daca ai ales livrarea prin curier, aceasta se face in termen de 24-48 de zile lucratoare oriunde in tara, din momentul confirmarii comenzii. Exceptie fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificari (de exemplu Campaniile de Black Friday sAU cele de Craciun). O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana.

Daca ai ales livrare prin Posta Romana, aceasta se face in termen de 2 – 5 zile lucratoare din momentul confirmarii, oriunde in tara. Prin aceasta optiune comanda ta NU este livrata la tine acasa, ci trebuie sa o ridici tu de la Oficiul Postal de care apartii. Procedura standard a Postii Romane este sa trimita un Aviz la adresa ta prin care te anunta ca ai un colet de ridicat de la Oficiul Postal aferent. Nu uita sa iei si buletinul cu tine cand mergi sa ridici coletul de la Oficiul Postal si banii pentru a achita valoarea comenzii tale daca ai ales plata ramburs!

CAT COSTA LIVRAREA

Livrarea prin curier se face in functie de greutatea coletului. Tariful este de 17.00 lei pentru primul kilogram la care se adauga cate 1 leu pentru fiecare kilogram in plus. Sistemul din site calculeaza automat acest lucru.

Livrarea in strainatate are alte tarife. Pentru livrari in strainatate vom intra in legatura cu tine, pentru ca valoarea transportului va fi in functie de tara unde se doreste livrarea si modalitatea prin care se face. NB: valoarea transportului care apare in comanda plasata pe site se va modifica, deci valoarea totala nu va fi cea care va aparea in confirmarea pe care o primesti pe email.

Atentie!

Pentru fiecare comanda se va percepe o taxa de procesare de 1,80 lei, care apare in fomularul de comanda si in confirmarea comenzii.

FIRMA DE CURIERAT AGREATA

Editura One Way colaboreaza cu cateva firme de curierat, in functie de disponibilitate. Astfel, firmele cu care trimitem coletele sunt:

DPD
Urgent Cargus
Fan Courier