RAMBURS

Aceasta metoda de plata iti ofera posibilitatea sa achiti contravaloarea comenzii plasate pe site-ul editurii One Way in momentul in care curierul iti livreaza coletul sau in momentul in care mergi la Oficiul Postal.

Aceasta optiune o ai disponibila in momentul in care ti-ai umplut cosul de cumparaturi si esti pregatit sa finalizezi comanda.

CARD ONLINE

Pentru a folosi aceasta metoda de plata ai nevoie de un card bancar.

Site-ul editurii One Way foloseste Plati Online ca platforma pentru tranzactiile online. Astfel, iti garantam siguranta datelor tale ca tu sa faci cumparaturi fara grija pentru acest aspect.

Aceasta optiune de plata o ai disponibila in momentul in care ti-ai umplut cosul de cumparaturi și esti pregatit sa finalizezi comanda.

Platforma Plati Online iti va trimite email de informare cu privire la statusul platii tale cu cardul (Tranzactie aprobata / Tranzactie in procesare / Tranzactie respinsa).

Datele necesare realizării tranzacției sunt:
– numărul cardului;
– numele de pe card;
– dată expirării;
– codul CVV2 sau CVC2 (în cazul în care cardul tău are un astfel de cod)
– parola 3D secure (dacă ai un card înrolat în sistemul 3D Secure)
Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card ai fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, vei primi un mesaj de aprobare a tranzacției.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în
condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod
CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează
datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată
către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de
schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele onewayromania.

TRANSFER BANCAR

Datele de plată
Beneficiar:
S.C. ONE WAY S.R.L.
CUI: 24296052
Numar de ordine în registrul comerțului: J35/2885/2008

Banca Transilvania Timisoara, Timis – conturi bancare
Cont RON: RO77BTRL03601202M85023XX
Cont EURO: RO52BTRL03604202M85023XX
Cont GBP: RO27BTRL03607202M85023XX
Cont USD: RO37BTRLUSDCRT00M8502301
Swift code: BTRLRO22TMA

NOTE

> Iti recomandam sa nu achiti produsele in momentul comenzii lor din afara Romaniei, fiindca costul expedierii NU se calculeaza automat la plasarea comenzii, ci va fi comunicat ulterior, dupa primirea comenzii. Astfel, evitam doua plati din partea ta catre noi, odata pentru produse iar apoi pentru livrare.


> Sistemul site-ului calculeaza costul expedierii coletului în funcție de greutate și zona de destinație. Tu, vei primii un e-mail cu confirmarea comenzii tale, care va conține: produsele comandate, suma lor, costul de expediere si puncte folosite (in cazul in care ai folosit).

> Important:
Comanda in afara Romaniei va fi expediată doar după efectuarea plății comenzii și a taxelor de transport.

> Mentionam ca onewayromania.ro foloseste cele mai avansate tehnologii care dispun de cele mai inalte standarde de securitate pentru procesarea platilor online cu cardul. Folosim o tehnologie prin care garantam transferul de date securizat atunci când efectuezi plati prin intermediul site-ului nostru.

Tehnologia folosita de noi asigură confidentialitatea transmiterii datelor sensibile (precum datele personale și datele cardului) prin intermediul internetului.
Toate actiunile efectuate de www.onewayromania.ro sunt conforme cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (GDPR) și cu celelalte legi ce reglementează protectia datelor pe internet. Confidentialitatea si protectia impotriva accesului neautorizat si a altor potentiale pierderi sau distrugeri de informatii confidentiale sunt asigurate atat prin mijloace tehnice, cat si organizationale.

> Taxele ce decurg din asigurarea și transportul banilor de ramburs, sunt suportate de către cumpărător cu excepția condițiilor în care valoarea comenzii este egală sau mai mare decât cuantumul pentru expedierea gratuită