Ce bucurie mai mare decat sa ai un loc in care poti gasi resurse din cele mai variate pentru tine, pentru lucrarea in care esti implicat, pentru cresterea copiilor in credinta sau pentru cei dragi tie!

La One Way nu vei gasi absolut toate cartile din lume, insa vei gasi carti si materiale bine alese in aceste domenii de interes pentru tine.

Ne bucuram ca ai ales sa ne vizitezi site-ul. Daca te intrebi cum procedezi pentru a comanda pe site-ul nostru, mai jos iti prezentam cativa pasi simpli.

Pasul 1

Cauta! Compara! Decide! Pune in cos! Din cateva miscari produsele dorite ajung in Cosul tau de cumparaturi.

Pasul 2

In cazul in care deja ai cont, logheaza-te. Daca nu ai cont la One Way deja, te incurajam sa o faci. Astfel, vei putea acumula puncte, vei avea o evidenta clara a istoricului comenzilor tale, si data viitoare intreg procesul va fi mai rapid!

Pasul 3

Completeaza datele de livrare si de facturare dorite, alege metoda de plata si nu in ultimul rand intinde o mana donand pentru copii care isi doresc sa mearga in tabere de vara dar nu-si permit.

Pasul 4

Verifica inca o data ca toate datele sunt corecte, toate campurile completate, produsele si cantitatile sunt cele dorite.

Pasul 5

Alege metoda de plata. Ai doua variante despre care iti spunem mai pe larg AICI.

Pasul 6

Plaseaza comanda, si gata! Vei primii un email de confirmare cu toate informatiile despre comanda ta. Nu mai ramane decat sa ti le trimitem si sa te bucuri de produsele alese de tine!

In cazul in care exista neclaritati sau anumite neconcordante vei fi contactat telefonic de catre echipa One Way pentru clarificarea unor informatii necesare pentru finalizarea acesteia.

Momentul acceptarii comenzii tale constituie demararea livrarii, conform conditiilor de plata si de livrare alese.

In momentul in care comanda va parasi sediul nostru in vederea livrării, vei fi instiintat prin e-mail privind finalizarea acesteia.