Predare

Raftul învățătorului – cele 13 materiale auxiliare de nelipsit

Azi, 23 octombrie 2023 a avut loc extragerea la concursul „Raftul învățătorului”. Au participat 177 de învățători din țară și străinătate. Câștigătorii concursului au fost aleși prin extragere, folosind pagina random.org și vor fi contactați fiecare în parte. Au fost șase extrageri, una pentru premiul cel mare (câștigătorul primește GRATUIT toate cărțile pe care le-a introdus în formular ca lipsind de pe raftul său) și alte cinci premii speciale în care câștigă 30% reducere in cazul in care cei câștigători comandă pe site-ul nostru cărțile pe care le-au bifat că le lipsesc de pe raftul lor.

Felicitări câștigătorilor! Aceștia sunt:

Premiul cel mare: KISS LOIS, Timiș = Manualul de lectii pentru flanelograf, Povestirea in schite si culori, Marea carte a jocurilor, Rugaciune creativa la superlativ, Jocuri pentru toți, Lucrul manual la Superlativ, Jocurile biblice pentru copii, Scurt și la obiect, Lecții cu obiect pentru o viață creștină, Jocuri la superlativ, în valoare totala de 379 lei.

Cele cinci premii speciale:

  1. DR. ILONA RUZSA, Ungaria = Rugăciunea creativă la superlativ, Jocuri pentru toți, Lucrul manual la superlativ, Jocurile biblice pentru copii, Lecții cu obiect pentru credința copiilor, Scurt și la obiect, Lecții cu obiect pentru o viață creștină, Jocuri la superlativ.
  2. ESTERA BUZEA, Timis = Manualul de lecții pentru flanelograf, Predarea care schimbă vieți, Povestirea în schițe și culori, 24 de modalități de a-ți îmbunătăți predarea, Marea carte a jocurilor, Rugăciunea creativă la superlativ, Jocuri pentru toți, Lucrul manual la superlativ, Jocurile biblice pentru copii, Lecții cu obiect pentru credința copiilor, Scurt și la obiect, Lecții cu obiect pentru o viață creștină, Jocuri la superlativ
  3. RUBEN ȘERBAN, Ilfov = Manualul de lecții pentru flanelograf, Predarea care schimbă vieți, Povestirea în schițe și culori, 24 de modalități de a-ți îmbunătăți predarea, Marea carte a jocurilor, Rugăciunea creativă la superlativ, Jocuri pentru toți, Lucrul manual la superlativ, Jocurile biblice pentru copii, Lecții cu obiect pentru credința copiilor, Scurt și la obiect, Lecții cu obiect pentru o viață creștină, Jocuri la superlativ
  4. LAVINIA NICOLAE, Bistrita-Nasaud = 24 de modalități de a-ți îmbunătăți predarea, Marea carte a jocurilor, Rugăciunea creativă la superlativ, Jocuri pentru toți, Lucrul manual la superlativ, Jocurile biblice pentru copii, Scurt și la obiect, Jocuri la superlativ
  5. VIKI BRECICA, Caras-Severin = Manualul de lecții pentru flanelograf, Predarea care schimbă vieți, Povestirea în schițe și culori, 24 de modalități de a-ți îmbunătăți predarea, Marea carte a jocurilor, Jocuri pentru toți, Scurt și la obiect, Lecții cu obiect pentru o viață creștină

Dacă astăzi încetezi
să mai crești,
mâine încetezi
să mai predai cu impact.

Aceste cuvinte ar trebui să fie de căpătâi pentru orice învățător, slujitor implicat în predare.

Un argument grozav în acest sens ne este oferit și de Cuvântul lui Dumnezeu care ne amintește cât de important este să ,,creșteți în harul și în cunoașterea Domnului și Mântuitorului nostru Isus Cristos!” (2 Petru 3:18)

Cu alte cuvinte putem susține că scopul lui Dumnezeu pentru învățarea noastră este schimbarea noastră care mai apoi .să influențeze predarea noastră astfel încât trebuie să ducă la schimbarea celor din jur.

Așadar, aici se potrivește o întrebare importantă: Cum arată raftul tău din bibliotecă dedicat lucrării cu copiii? Ai la îndemână materiale auxiliare care te vor ajuta să expui relevant și captivant Cuvântul lui Dumnezeu?

 

Care titlu din lista celor 13 materiale auxiliare de nelipsit de pe raftul tău îți lipsește?

Vezi lista de mai jos și dă click pe produs pentru mai multe detalii!