De ce sa alegi One Way?

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor tale de lucrare si de dezvoltare personala. Mai jos iti prezentam cateva avantaje de care te vei bucura la fiecare comanda.

Cateva cuvinte
despre noi.

Editura One Way a luat fiinta in anul 2008 ca raspuns la nevoia lucratorilor din Romania de carti si materiale creative, care sa-i ajute sa-si desfașoare activitatea în biserici, școli, grădinițe și diverse programe evanghelistice și educative.

Noutati si promotii

Noutati
  • Noutati
  • Promotii

Tabere crestine

Copilaria trebuie sa contina tabere. Acestea pot avea un rol transformator pentru viitorul adult. Manualele de tabara de mai jos te vor ajuta sa pregatesti si sa derulezi tabere de prima clasa.
Tabere square-min
Puppets square-min

Teatru de papusi

Teatrul de papusi nu este doar o sursa de voie buna, ci este o metoda foarte eficienta de captare a atentiei copiilor si de transmitere a mesajului. Fii indraznet si descopera mai jos lumea teatrului de papusi!
Harta interactiva
O comunitate de crestini echipati, pregatiti, inarmati cu resurse din cele mai bune pentru a fi gata sa slujeasca celor mici sau celor mari. Vino in comunitatea One Way si fii gata sa excelezi in lucrarea la care ai fost chemat!