De ce sa alegi One Way?

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor tale de lucrare si de dezvoltare personala. Mai jos iti prezentam cateva avantaje de care te vei bucura la fiecare comanda.

Cateva cuvinte
despre noi.

Editura One Way a luat fiinta in anul 2008 ca raspuns la nevoia lucratorilor din Romania de carti si materiale creative, care sa-i ajute sa-si desfașoare activitatea în biserici, școli, grădinițe și diverse programe evanghelistice și educative.

Noutati si promotii

Copiii imparatiei square-min

Copiii Imparatiei

Seria „Copiii Imparatiei” este una dintre putinele serii de manuale din Romania care iti ofera un continut complet pentru pregatirea si derularea lectiilor biblice. Descopera mai jos cele 8 volume care abordeaza diferite subiecte spirituale!

Tabere crestine

Copilaria trebuie sa contina tabere. Acestea pot avea un rol transformator pentru viitorul adult. Manualele de tabara de mai jos te vor ajuta sa pregatesti si sa derulezi tabere de prima clasa.
Tabere square-min
Puppets square-min

Teatru de papusi

Teatrul de papusi nu este doar o sursa de voie buna, ci este o metoda foarte eficienta de captare a atentiei copiilor si de transmitere a mesajului. Fii indraznet si descopera mai jos lumea teatrului de papusi!

Trucuri vizuale

Trebuie incercat! Aceasta metoda creativa va ului orice ochisori, de copil sau de adult. Imposibil sa mai uite ce au auzit in timp ce au vazut trucul din mainile tale. Trebuie incercat!
Trucuri squared-min
Schite si culori squared 2-min

Povestirea in schite si culori

Cu doar cateva miscari ale mainii, cu doar cateva culori, scenele biblice vor prinde viata sub ochii copiilor. Nu e nevoie sa fii artist – ai nevoie doar de cele ce ti-am pregatit mai jos. Descopera-le!
Harta interactiva
O comunitate de crestini echipati, pregatiti, inarmati cu resurse din cele mai bune pentru a fi gata sa slujeasca celor mici sau celor mari. Vino in comunitatea One Way si fii gata sa excelezi in lucrarea la care ai fost chemat!